Otthontervezés

Otthontervezés

Ez mindig nagyon nehéz kérdés, éppen ezért rendkívül fontosnak találjuk ezt a meghatározó lépést, amely tapasztalataink szerint ez lenne a legelső mielőtt nekifognánk egy felújításnak, vagy új lakást vennénk.

Legtöbb esetben elmarad a lakberendezővel való együttműködés, pedig rengeteg hasznos tanácsot kaphatnánk tőlük és konkrét elképzelésekkel lehetne álmaink otthonát valóra váltani, megfelelő stílust kitalálni.

Az így kialakult igényekhez a belsőépítészeti megoldásokat is könnyebben hozzá lehet igazítani.

3D Látványtervezés

Vannak ötleteid, de nem tudod hogyan fog kinézni a valóságban?

Kíváncsi vagy a végeredménye mielőtt a felújítási munkába belefognál?

Vagy csak szeretnéd megnézni, hogy a megálmodott bútorral lakásod, hogyan lesz otthonosabb?


Ezekre mind megoldást nyújt a 3D tervezés!

A 3D látványterv lehetővé teszi, hogy a lehető legkönnyebben elképzelhesd milyen lesz új otthonod. A legkorszerűbb tervezőprogramok segítségével akár néhány napon belül és akár több változatban is el tudjuk készíteni a fontosabb helyiségek 3D terveit. Kivitelezést megelőzően fotó realisztikus képet és 3 dimenziós videót kapsz elképzeléseidről.

Látványterv készítésének lépései:

•Minden részletre kiterjedően átbeszéljük megrendelőinkkel az elképzelt enteriőr paramétereit, méreteket, felhasználandó anyagokat, színvilágot, elrendezést, költségszintet.

•Az elképzelés méretarányos 3D modelljének megalkotása, papírra vetett ötletekből ekkor térhatású vázat kapunk.

•Ezt követik a fénybeállítások, textúra beállítások.

•Ezután, pár technológiai lépésre van szükség, hogy a megrendelő igényei szerint feldíszített 3D modellről akár több szögből is felvételt készítsünk.

Szakértőnk segítségével terveid hangsúlyt kaphatnak egy teljesen fényképszerű megjelenítésben. A tervezés alatt nyomon követhető minden munkafázis, hogy biztos legyél a tökéletes végeredményben.

Az esztétikus és valósághű tervekből egyből látod otthonod új kialakítását. Előnye, hogy a különböző átalakítási ötleteid kipróbálhatod, megnézheted a végeredményt, anélkül, hogy a felújítási vagy átalakítási munka ténylegesen elkezdődne. Nagyon fontos, hogy el tudjuk képzelni, hogy milyen lesz az összhatás, megvalósul-e majd a színek, a választott anyagok és a bútorok harmóniája ezért akár virtuális séta videót is tudunk készíteni, mellyel bejárható a megálmodott lakás.

Az elkészült tervek méretarányosak, és menet közben bármikor tetszőlegesen változtathatóak, könnyen segítenek az elképzelések megvalósításában és a helyes döntések meghozásában, sok kellemetlenségtől kímélve meg megrendelőinket. Lehetőség nyílik különböző szögekből, eltérő megvilágításban is megszemlélni a terveket.

Érdemes látványtervet készíteni, minden nagyobb munka előtt is.