Napelem

NAPELEM RENDSZEREK PROFESSZIONÁLIS KIVITELEZÉSE ÉS FORGALMAZÁSA

Neked sem kötelező villanyszámlát fizetned!

Hasonlóan a nyugat európai országokhoz, ahol a háztartások már maguk termelik meg a szükséges energiamennyiséget napenergia segítségével, Magyarországon is egyre nagyobb mértékben terjednek a napelemes rendszerek.

2016 óta több mint 20.000 háztartási kiserőművet telepítettek az országban és ez a szám folyamatosan növekszik.
Az utóbbi időben dinamikusan megnövekedett telepítések száma a kedvező támogatási lehetőségeknek, a napelemek árának csökkenésének, hatékonyságának jelentős növekedésének és a villamos energia világpiaci árának emelkedésének tudható be, mert így a beruházás akár néhány év alatt megtérülhet.

Kulcsrakész napelemes rendszerek

Cégünk szakmai tapasztalatának és kiterjedt kapcsolatrendszerének köszönhetően magas minőséget kínál napelem rendszer telepítési szegmensben, ezáltal garantáljuk, hogy a tervezéstől a teljes körű kivitelezésig megvalósítjuk a legextrémebb napelemes rendszered is.

Közös munkánk folyamata:

•Kapcsolatfelvétel

Küld el igényed ajánlatkérő formunkon keresztül és felvesszük veled a kapcsolatot.

•Helyszíni felmérés

Munkatársunk előre egyeztetett időpontban elvégzi a helyszíni felmérést. Az adottságok alapján meg tudjuk határozni milyen napelem rendszert célszerű hozzád telepíteni.

•Árajánlat készítés

Felmérésen készült adatok alapján elkészítjük az ajánlatunkat. Szükség esetén személyesen is konzultálunk veled, hogy minden kérdésre választ kapj és a legoptimálisabb döntést tudd meghozni.

•Szerződést kötünk

Az átbeszélt ajánlatot egy szerződésben rögzítjük, ezzel biztosítva mindkettőnk számára a korrekt feltételeket.

•Teljes körű tervezés és engedélyeztetési eljárás

A Dotra Group Kft elvégzi a teljes körű tervezést és lebonyolítja az engedélyeztetést az energiaszolgáltatók felé. Ehhez el kell készíteni, majd be kell nyújtani a megvalósulandó napelemes rendszer konkrét tervét, műszaki adatait és dokumentációit. Ezt a folyamatot mi átvállaljuk ügyfeleinktől.

•Telepítjük napelemes rendszered

Miután a napelem beruházás megkapott minden engedélyt és jóváhagyást a szolgáltatótól, előre egyeztetett időpontban munkatársaink helyszínre szállítják a rendszer elemeit és készre szerelik. A telepítés magánházaknál általában 1 munkanap, de ez függ a helyszíni körülményektől és a rendszer méretétől is.

Külső forrásból vagy önerőből?
Tájékoztatást adunk az aktuális pályázati, finanszírozási lehetőségekről. Ha a beruházást pályázatból, hitelből szeretnéd megvalósítani, a Dotra Group átvállalja a teljes körű ügyintézést. Nincs más dolgod, csak az előre egyeztetett időpontban aláírni az ehhez szükséges szerződést.

DÖNTS OKOSAN MA 
HOLNAPTÓL NE FIZESS TÖBB VILLANYSZÁMLÁT!

Garancia
A gyári garancia a napelemekre 25 év
Az inverterekre 5 év

Teljesítmény optimalizáló
A SolarEdge teljesítmény-optimalizálójával a napelemes rendszer moduljai intelligenssé válnak.
Akár 25 százalékkal több energia. Folyamatos visszajelzés a solarpanel teljesítményéről. Tervezésénél figyeltek a maximális biztonságra, így a modulok vészhelyzet esetén automatikusan kikapcsolnak.

Monitoring rendszer
Valós időben mutatja a modulok teljesítményét:
A napelemes rendszer működése tökéletesen átlátható a segítségével. Üzemzavar esetén automatikus hibajelzést küld. Könnyen hozzáférhető számítógépről, okostelefonról és tabletről.

Segítséget nyújtunk a kivitelezéshez szükséges hitelek és a vissza nem térítendő állami támogatás megszerzéséhez, elnyert projektek megvalósításához!