Műanyag nyílászárók

Műanyag nyílászárók

A Dotra General az innovatív műanyag ablaktechnológia és az életöröm tökéletes szintézisét nyújtja.

Könnyen ápolhatóság, változatos design, kiváló hőszigetelés.

Építés, felújítás, vagy energia optimalizálás – Nálunk megtalálod a felhasználási területnek leginkább megfelelő terméket.

 

A kiváló alapanyagoknak és modern technikával felszerelt üzemeknek köszönhetően magas minőségű nyílászárókat kínálunk, melyek megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak.

Műanyag alapanyagból készülő ablakok, erkélyajtók, beltéri, valamint bejárati ajtók, toló-bukó erkélyajtók, emelő-toló ajtók, harmonika ajtók, árnyékolástechnikai elemek, illetve azok kiegészítői, melyeket vevőink egyedi igényeinek megfelelő színben és kivitelben forgalmazunk.

Termékeinket a kiváló minőségű német GEALAN profilrendszerből gyártatjuk, mely lehetővé teszi bármilyen formájú, stílusú és színű ablak, erkélyajtó, bejárait ajtó, harmonika ajtó, tolóajtórendszer vagy télikert készítését.

A nyílászáró család tagjai horgonyzott belső acélmag merevítéssel készülnek, és az ütközőtömítésnek köszönhetően víz- és légzárása, hő- és hangszigetelése egyaránt kiemelkedő.
Nyílászáróink könnyű kezelhetőségét és többpontos záródását a ROTO NT rejtett biztonsági vasalatával biztosítjuk.

Üvegbeszállító partnerek által gyártott fokozott hővédelmet biztosító üvegszerkezetek széles választéka lehetővé teszi, hogy szinte minden üvegezéssel szembeni igényt teljesíteni tudjunk. Termékeinket ajánljuk mindazon építkezések, épület felújítások során, ahol a jó hő- és hangszigetelés mellett a szolid beruházási költség, illetve a karbantartási feladatok minimalizálása is fontos.

Hőszigetelési tulajdonságaikat tekintve különböző termékek gyárthatóak a minimális hőszigetelési követelményektől kezdve egészen a passzívház megoldásokig.