Számodra kedvező lenne, ha egy kézben lenne a felújítással kapcsolatos összes szakmunka?

A legjobb helyen jársz, hogy közelebb kerülj az álmaidhoz!
Felújításkor mindenki olyan megoldást keres, amely ár/érték arányban a legideálisabb.
Ez viszont nem olyan egyszerű: sokan már az előzetes tájékozódás, ajánlatkérés során elbizonytalanodnak a rájuk zúduló óriási információmennyiségtől.

Segítünk Neked!

Te megtervezed – mi megvalósítjuk!

Nálunk Te vagy a középpontban! Szeretnénk olyan otthont átadni Neked, amellyel maximálisan elégedett leszel, ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy már a tervezés előtt alaposan megismerjük az elképzeléseidet, kívánságaidat.

Dotra General élén fiatal, lelkes csapat áll, akik imádják az újszerű megoldásokat, és a problémáktól sem riadnak vissza. A lehetőségeket mindannyian kihívásnak tekintjük, az alapanyagok és építészeti technológiák terén pedig mi is csak a legjobbal érjük be. Te se elégedj meg kevesebbel!

Ha jó kivitelező csapatot és profi szakembereket keresel, fordulj hozzánk bátran! Munkánkra igényesek vagyunk, hiszünk építészeti szakértelmünkben!

Nyugodtan ránk bízhatod a felújítást, mert az általunk elkészített munkára garanciát vállalunk.

Lakás felújítási munkáinkat elsődlegesen Baranya megyében végezzük, de kapacitásunktól függően vállalunk távolabb lévő projekteket is.

A lakásfelújítás szakértője

Építőipari szakemberekből álló csapat vagyunk kiváló gyakorlati tudással, anyagismerettel rendelkezünk. Teljes körű felújítással foglalkozunk. Kizárólag szakemberekkel dolgozunk együtt, hogy a számodra leginkább megfelelő otthont alakítsuk ki. Szükség esetén újra tervezünk mindent, akár átépítjük a falakat, felújítjuk a tereket és kulcsrakészen adjuk át az új otthonod. Minden területre a megfelelő szakember alkalmazzuk munkáinkat kiváló minőségben adjuk át a vállalt határidőre.

Abban biztosak vagyunk, hogy nem érdemes több egymástól különálló céget megbízni a felújítással, hiszen nehezebb kontrolálni és a tapasztalat azt mutatja, a végén nem azt kapjuk amit elképzeltünk. Az a hatékonyabb mikor egy cég megérti az elképzeléseid, elvárásaid, majd a szakemberek összehangoltan elvégzik a szükséges teendőket.

Tapasztalatainkból tudjuk minden a tervezésen és szervezésen múlik. Megtervezzük a folyamatokat és a sorrendet a bontástól a felújításon át, a bútorok beépítésén keresztül a lakás kitakarításáig.

Ne bízz a “Mekk Mesterekben!”

Veled is előfordult már, hogy felújításkor olyan „szakembert” bíztál meg, aki szakszerűtlenül dolgozott, így később az egész munkát újra kellett csináltatnod valaki mással, tehát megint költöttél a helyrehozására?

Nem vagy egyedül!

A Mekk Mesterek sajnos manapság is sokak életét megkeserítik azzal, hogy olyan munkát vállalnak el, amihez nem értenek. Sokszor mire kiderül a hiba, a Mesterek nyomát bottal üthetik az Ügyfelek.

A jó munka kulcsa a jó szakember. A felújítás sikerének egyik, talán legfontosabb tényezője egy alapos, határidőre teljesítő, mind szakmailag, mind pedig emberileg megbízható kivitelező.

A legeredményesebb Mesterek minden tehetségüket és szakértelmüket egy területre összpontosítják, így azon kimagasló teljesítményt nyújthatnak.

Nálunk kizárólag ilyen szakembereket találsz.

Szolgáltatásaink

3D Tervezés

Bontás

Törmelék elszállítás

Építőanyagok beszerzése

Belsőépítészet

Faldesign

3D-s faldekorok, tapéták

Szárazépítés

Válaszfalak, előtétfalak, álmennyezetek készítése, tetőterek beépítése

Burkolás

Hideg és meleg burkolások

Kül és beltéri nyílászárók cseréje

Kültéri és beltéri ajtók, ablakok

Árnyékolástechnika

Redőnyök, zsalúziák, kültéri árnyékolók

Külső hőszigetelés

Szobafestés, mázolás, tapétázás

Épületgépészet

Víz, gáz, fűtés szerelés korszerűsítés

Megújuló energiák

Hőszivattyú, napelem

Világítás technika

Speciális ledvilágítások, hangulatfények kül és beltéren

Klimaszerelés

Központi és splitklima

Lakatos munkák

Kerítések, féltetők, térelválasztók, fémszerkezetek

Okos otthon kivitelezések

Vezeték nélküli okos otthon rendszerek telepítése

Lakberendezés

Tervezés, konzultáció, berendezés

Egyedi bútorkészítés

Fa és fém bútorok készítése

Nézd meg, miért érdemes a Dotra Generalt választani!Emellett díjmentes tanácsadással, ötletekkel, felméréssel és árajánlattal segítünk a döntéshozatalban.

Bizonyára Te is mindig arról álmodtál, hogy egyszer egy minden igényt kielégítő, vágyaidnak tökéletesen megfelelő lakásban fogsz majd élni.

Talán Te is valami egyedire vágysz, valami olyanra, mely igazán Rád jellemző. Minden nap ebbe a lakásba fogod betenni a lábad, ugye, hogy milyen kellemes lenne, ha ez teljes mértékben a személyiséged tükrözné?

A KÖZÖS MUNKÁNK FOLYAMATA

Miután ingyenes helyszíni felmérést kérsz – amelyet weboldalunkon és telefonon keresztül is megtehetsz – megbeszélünk egy számodra ideális időpontot a személyes találkozóra.

A kiszállásunk alkalmával átbeszéljük a teendők listáját, az igényeket, és felmérjük a felújítandó helységeket és műszaki állapotát.

A helyszíni felmérés alapján elkészítjük teljes körű, részletes ajánlatunkat, melyet e-mailben megküldünk.

Az ajánlattal kapcsolatosan esetlegesen felmerült kérdéseket közösen átbeszéljük, szükség esetén az ajánlatot módosítjuk.

Az ajánlat elfogadását követően elkészítjük és aláírásra kerül a Vállalkozási Szerződés.

Elkészítjük a terveket és ütemtervet, meghatározzuk a munkák kiterjedését, folyamatát.

A munkálatokat a megbeszélt időpontban megkezdjük, a felújítási munkálatok kivitelezésével a megbeszélt ütemezésben haladunk, melyet folyamatosan tudsz ellenőrizni.

A munkálatok befejeztével átadjuk Neked a felújításra került lakást.

Együtt az ügyféllel!

A tervezés mindig Veled szoros együttműködésben történik.
Számunkra fontos a kommunikáció, hogy valóban olyan enteriőr születhessen, ami a leginkább megfelel az igényeidnek.
A tervezés során az alkalmazott műszaki megoldások tekintetében olyan dolgokat javasolunk, melyekkel igazodni tudunk a büdzsédhez.

A tervezés időtartama általában 2-4 hét, mely során lehetőség van többszöri személyes egyeztetésre az irodánkban vagy a helyszínen. Számunkra fontos mind az esztétika, mind a megvalósíthatóság, hogy az elképzelések tényleg életre kelhessenek.

Szükségesnek tartjuk, hogy részletesen megbeszéljünk mindent a megrendelőinkkel, hogy tudjuk tájékoztatni ügyfeleinket a munkálatok időtartamáról, költségéről, az elvégzett munkára vállalt garanciáról. Mivel így a félreértések elkerülhetőek.
Színmintákat viszünk, ajánlatot teszünk a bútorokhoz, fényviszonyhoz, lakás jellegéhez, hogy könnyebb legyen a választás. A munkafolyamat során mintafestést készítünk egy felületen, hogy a kiválasztott színárnyalat megfelelő legyen az elképzelésednek.

Tervezés

A tervezés több hetes folyamat, mely során telefonon és személyesen is egyeztetünk Veled és együtt alakítjuk ki a végleges dizájnt, hogy a lakásfelújítás valóban a vágyaid szerint valósuljon meg.
 
A lakásról élethű 3D-s terveket is készítünk, melyek segítségével könnyebben elképzelheted a végeredményt, illetve minden szükséges műszaki részletet is kidolgozunk.

Kivitelezés

Előre rögzített árak és határidő!
A kivitelezés óramű pontossággal, átgondoltan, egy előre elkészített ütemterv szerint történik, a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően. Szakembereink számára egy jó hangulatú munkahelyet igyekszünk teremteni, ahol első a precizitás, a gondosság, a munkaterület tisztán tartása és a szakmájuk iránti szenvedély. Hiszünk benne, hogy a megfelelő körülmények között dolgozó szakemberek produkálják a legjobb eredményt, mellyel a leginkább elégedett lehetsz.

A kulcsrakész kivitelezés ideje munkától függően általában 8-12 hét, de ez függ a belsőépítészeti anyagok megérkezésétől illetve a beépített bútorok gyártási idejétől is.
Fő tulajdonságunk a flexibilitás, számunka a legfontosabb, hogy alkalmazkodjunk az igényeidhez.
Sok esetben a munkák megkezdése után merülnek fel új ötletek, ezért ilyen esetben is van lehetőség módosításra és pótmunkák megrendelésére.

Irányítás, kontroll

Egy megbízott munkafolyamat-irányító kollégánk koordinálja a munkálatokat, akinek feladata, hogy mindig „kéznél legyen” a megfelelő szakember, akire éppen szükség van.

Ettől lesz gördülékeny és szervezett az ügyfeleinknél végzett munka. Az ütemterv pontos időzítése szerint lesz látható, ahogy a lakás szebbé válik.

A legjobb végeredményt akkor tudjuk elérni, ha a tervek elkészítésétől, a belsőépítészeti anyagok kiválasztásán és beszerzésén keresztül, a felújítás lebonyolításáig, a lakberendezés elvégzésén a teljes projekttel minket bíznak meg.

Nálunk a lakásfelújítás teljes körű, így biztos lehetsz benne, hogy elkészült munka valóban úgy fog kinézni és olyan minőségű lesz, mint ahogy a látványterveken szerepel.

A lakásfelújításban, GARANCIA az ügyfélközpontú HOZZÁÁLLÁSUNK, valamint elkészült munkáink!

Az átadás egy pontját képezi a garanciavállalás, ami minden esetben munkáinkra 1 év szerkezeti garanciát, valamint 1 év általános garanciát tartalmaz, ill. a beépítésre kerülő anyagokra a gyártó által vállalt garanciaidőt biztosítja.

Fordulj hozzánk bizalommal, és győződj meg személyesen a cégünk által biztosított szolgáltatások színvonaláról.