Fa nyílászárók

Ablakforma – csak a fantázia szab határt

A jó ablak követelményei igen sokrétűek. Rajtuk keresztül kap a belső tér fényt és szellőzést, védelmet a hidegtől, melegtől,  zajtól és  a betörés ellen is hatékony. Az ablakok esztétikai és építészeti kialakítás szempontjából is igen fontosak, tagolják a homlokzatot, rendszert és ritmust adnak az épületnek.
A minőségi fa alapanyag felhasználása megteremti a tér belső harmóniáját és kellemes, látványos designt biztosít. A maximális komfortérzetet hőszigetelt üvegezés, kifogástalan szélzárás, valamint tökéletesen megmunkált felületek biztosítják. A rejtett zárszerkezetnek köszönhetően az ablakokat a kivételes biztonság és könnyű használat teszi még ellenállhatatlanabbá.

Kiváló hang- és hőszigetelése, magas minősége mellett elegáns szín- és formavilága teszi ezt az exkluzív terméket különlegessé.
Valósítsd meg álmaid! Teremts biztonságos, megbízható és harmonikus otthont családod számára!

Profilok minden méretben! 68-78-88-92 mm

Műszaki paraméterek 88mm:

Ug= 0,5 W/m2K (Üveg hő átbocsájtási tényezője)
Uw=0,78 W/m2K (Szerkezet hő átbocsájtási tényezője)
Rw=32 dB (-1;5) (Hangszigetelés)
g= 49% (összenergia áteresztés)

A ház bejárati ajtaja az a nyílászáró mellyel talán a leggyakrabban találkozunk, naponta többször nyitjuk, csukjuk és teljes egészében gyönyörködünk benne. Tükrözi ízlésünket egyben lehetőséget ad elképzeléseink megvalósításának. Védelmet nyújt a hidegtől, melegtől és a zajtól, vagy akár a betöréstől, valamint sokat elárul a ház funkciójáról, a ház lakóiról.
Új építésnél, vagy felújításnál különösen nagy gondot fordítunk a bejárati ajtó formájának, színének, kiegészítőinek, és műszaki tartalmának összehangolására az igényeid szerint.
A csúcsminőségű alapanyag használatban többféle profilvastagságot kínálunk aminek köszönhetően masszív, teherbíró, magasan hő- és hangszigetelt, valamint rendkívül biztonságos megoldást nyújtunk az egyedi igényeknek megfelelően.
A mai modern ajtók több pontos biztonsági zárakkal szereltek a betörés elleni védelem és tökéletes biztonság érdekében.

Tedd egyedivé portálod!

A Dotra General több száz bejárati ajtó típusa közül mindenki megtalálhatja az általa megálmodott formavilágot. Ha mégsem találnál kínálatunkban megfelelőt, egyedi elképzeléseid is megvalósítjuk, a műszaki határokon belül bármilyen formájú ajtót el tudunk készíteni.

Szemet gyönyörködtető formák és tömör szerkezet jellemzi a bejárati ajtó termékcsaládot, mely a nyugalmas, meleg otthon alapvető kelléke. Az egyedileg kimart mintáknak és üveg kiegészítőknek köszönhetően csodás összhangot alakít ki háza külső arculatában és belső terében egyaránt.
A magas minőségű szerkezet mellett nagy figyelmet fordítunk a külső design elemekre is: lehetőségek széles skáláját kínáljuk, hogy mindenki maga alakíthassa ízlésének megfelelően otthona egyik legfontosabb elemét: színben, stílusban és anyaghasználatban egyaránt.

A bejárati ajtó tokja akár alu borítással is igényelhető, amivel egyfajta védőpajzsot és egyedi megjelenést varázsolhatunk az ajtónak. A két felület lehet teljesen eltérő színű, vagy akár felületű egymástól. Ezen felül a külső-belső, vagy csak kívül síkban záródó kivitellel, valamint különleges kilincsvariációkkal is hangsúlyozhatók az egyedi elképzelések. A hatást öregbített felületek, nemesfa borítás, valamint szálcsiszolt és réz kiegészítők teszik egyedivé.

Bármely megoldást is választod, a hatás garantáltan nem marad el!

Üvegfalak

Egyensúlyban a természettel!

Miért zárnád ki magad a természetből? Engedd be a fényt a lakásba! Nyisd tágra a teret nagy felületű üvegfalakkal.
Érezd magad télen-nyáron a természethez közel, az ablakokéhoz hasonló működtetési és biztonsági előnyökkel.

Nagyméretű üvegezések – határtalan szabadság

A modern üvegépítészet új életérzést teremt. A megfelelő térkialakítás és térkihasználás érdekében harmonika, toló-bukó és az emelő-toló erkélyajtók alkalmazását javasoljuk. Ez a prémium termékcsalád lehetővé teszi a maximális nyitási szélességet, így az exkluzív látvány elérését.
A nagy üvegfelületeknek köszönhetően egész évben csodás kilátásban lehet részed, élvezheted a panorámát amelyek egy újfajta, határtalan térérzetet keltenek. 

A keret nélküli üvegfelületekkel, üveg-üveg sarkokkal, nagyméretű emelő-toló ajtókkal, ablakokkal és más különleges megoldásokkal innovatív lehetőségeket kínálunk a modern üvegépítészethez.

Egyszerű működtetés!


Ami ezeket a szerkezeteket leginkább jellemzi, az a halk, tökéletes és egyben egyszerű működtetés. Akár egy kézzel is! Több száz kilós üvegeket könnyedén mozgathatunk, utat nyitva a természet felé.

Nincs több botlás!


Speciális süllyesztett alumínium küszöböket építünk be, melyek lépésállóak, többkamrás, hőhíd-mentesített kialakításúak. Alig emelkedik ki a padlószintből, ami garantálja a maximális komfort érzetet.

Nagy hatékonyság és biztonság!

A nagy üvegfelületek még több fényt visznek a belső terekbe. A felhős napokon is a 3-rétegű üvegezés kiváló hőszigetelésről gondoskodik. A biztonsági üvegek védenek a sérülésektől üvegtörés esetén. 

A keret nélküli üvegfelületekkel, üveg-üveg sarkokkal, nagyméretű emelő-toló ajtókkal, ablakokkal és más különleges megoldásokkal innovatív lehetőségeket kínálunk a modern üvegépítészethez.