Fa-Alu nyílászárók

FA-ALU nyílászárók

A fa ablakok a maguk természetességükkel és otthonosságukkal verhetetlenek. A FA-ALU esetében annyival tudunk többel számolni a termékek esetében, hogy az elegancia mellé az erő is párosul.
Ha a külső oldalra alumínium borítás kerül, ezzel védjük a fát az időjárástól.  Egy speciális hab, ami a fa és az alumínium között található, gondoskodik a kiváló hőszigetelésről és a kiemelkedő U-értékekről.Csak a fa törzsének a legjobb és legszebb részeit használjuk fel ablakainkhoz. Az egységes erezet és ezzel az egységes fa felületek még inkább érvényre juttatják az ablakot.   

A klasszikus fafajták mint luc- vagy vöröfenyő mellett tölgy, kőris és diófa is szerepel kínálatunkban. Ezeket is különböző színekben választhatja. Ezzel az ablakait és bútorait, padlóját tökéletes összhangba hozhatja. 

A FA-ALU termékcsalád ötvözi a hangulatos belső design élményt, a minimál külső oldali megjelenéssel. A minőségi fa alapanyag különleges harmóniát teremt, míg az alu keretrendszer masszív, erős tartást és hosszú élettartamot biztosít. Gondos kialakításának köszönhetően jól beépíthető egyedi rendszerek megoldásaiba is. A prémium megjelenés mellett a kifogástalan illesztések, EPDM tömítések, egyedi vízelvezetők, hőszigetelt üvegezés, tökéletes szélzárás és robottechnológiával történő felületkezelés emeli a FA-ALU családot a luxus kategóriába. Számos technológiai előnye ellenére extrém könnyű használata valódi élményt jelent a felhasználók számára.

Prémium rendszerünkben garantáltan megtalálható minden igénye és számítása.
Magasfokú kombinálhatóságával, minimal designjával és összehangolt megjelenésével az innovatív otthonok páratlan kiegészítője. 

Kiváló hőszigetelő tulajdonságai révén passzívházakhoz kedvelt típus!

Műszaki paraméterek:

Összérték: Uw = 0,78 W/m2K
Hő áteresztés üveg: Ug = 0,5 W/m2K
Energia átbocsájtás: g = 49,4 %
Napenergia áteresztés: TE = 41,8 W/m2K
Távtartó hőszigetelése: Psi = 0,043 W/m2K