Családi házak, társasházak, intézmények, irodaházak, iskolák teljes körű energetikai korszerűsítését vállaljuk, a legmodernebb technológiával, igény szerint mérnöki és energetikai tervezéssel együtt vagy meglévő tervek alapján. 

Megújuló energiaforrások felszerelése, telepítése

Hőszivattyú, napkollektor, napelem, geotermikus energia, okosház, passzívház – kérje szakértőnk véleményét, energetikai számításait, hogy lássa, mivel jár a legjobban – kivitelezéshez magasan képzett szakmai csapattal, energetikus szakmérnökkel állunk rendelkezésére.

Az energetikai korszerűsítés célja, az épület környezetbarát fenntartható üzemeltetése lehetőség szerint, megújuló energiaforrások minél nagyobb arányú használatával, valamint a lehető legköltséghatékonyabb üzemeltetés megvalósítása. Az épület rezsi költségeinek minimumra csökkentése igény szerint, az épület automatizálása pl. okos otthon rendszer létrehozása, amely nemcsak a kényelmünket, hanem az energiatakarékosságot is szolgálja, fűtésszakaszolás, fűtésoptimalizálás. Árnyékolástechnika programozott használata váltása különböző fűtés módok között stb.

Alacsony energiaigényű alacsony fenntartási költségű alacsony rezsivel, vagy akár rezsi nélkül működő épületek, akár passzívházak létrehozása. A cél amelyeknek karbantartási költsége is a lehető legalacsonyabb, és élő környezetünket is a lehető legjobban kímélik. Vizsgáljuk meg együtt egy díjmentes felmérés és ajánlatadás keretein belül, mit lenne célszerű elvégezni az Ön épületén, és ez milyen következményekkel járhat, hogyan tehető fenntarthatóvá és olcsóvá. Az épület üzemeltetése hogyan csökkenhet?

Igény esetén pályázati forrás felkutatásában és a pályázat megírásában is segítünk Neked. Aktuális és várható pályázati, hitelezési lehetőségeket megtekintheted a Pályázatok-Hitelek menüpont alatt. Az energetikai korszerűsítés, az energetikai felújítás, tipikusan a fűtés rendszer cseréjét vagy korszerűsítését, a nyílászárók cseréjét vagy korszerűsítését és az épület külső hőszigetelését jelenti. A nyílászárók cseréje légcserélő rendszer beépítése, szinte minden esetben akkor az energetikai korszerűsítésre része. Egy átlagos családi háznál a tető szigetelés a külső szigetelés és a nyílás zárók cseréje, a rezsiköltségeket akár 80-90 százalékkal is visszavághatja havonta. 

Az energetikai korszerűsítés része sok esetben napelemek, napkollektorok felszerelése is a tetőre, a régi fűtési rendszer geotermikus fűtésre, Hőszivattyú rendszerre történő cseréje, esetleg a régi gázfűtés a radiátorok cseréje, korszerűsítése, elektromos fűtés telepítése.

Kérj egyedi árajánlatot tőlünk energetikai korszerűsítésre!