Személyre szabott design, stílusos otthon

  • Nem találsz megfelelő bútort otthonodba?
  • Minőségben keveset nyújtanak a boltokban megtalálható termékek?
  • Vagy lakásod csak egyedi gyártású bútorokkal lehet berendezni?

Mi hiszünk abban, hogy megvalósulhat álmaid otthona!

A minőségi és színvonalas kiszolgálás érdekében döntöttünk úgy, hogy ezt a fontos momentumot sem bízzuk idegen kezekre, éppen ezért gondosan kiválasztott bútorüzemekben történik az egyedi igények szerint megálmodott bútorok professzionális tervezése és gyártása.

Az elmúlt időszakban cégünk bútorkereskedelmi üzletága is dinamikusan fejlődött, melyet gyártóink számának jelentős növekedése és a szolgáltatásaink színvonalának emelkedése jelez. A bútoripar fejlődése és partnereink technológiai felkészültsége bármely forma, dekorációs elem, megvalósítását lehetővé teszik a legmodernebb alapanyagokból.

Szakembereink által készített 3D-s látványtervek készítése könnyebbé teszi a termék elképzelését a megrendelőink számára.

Partnercégeink az elmúlt időszakban tanúsított eredményessége lehetővé tette a folyamatos fejlődést, melyhez nagyban hozzájárult, hogy munkáinkat teljes elhivatottsággal, a minőség iránti elkötelezettségünkkel valamint felelősséggel végezzük.

Bútoripari munkáink hibátlan kidolgozását és minőségének magas szinten tartását a munkafázisonkénti rendszeres ellenőrzés, valamint az emelt szinten képzett szakemberek biztosítják. A siker és a fejlődés mögött egy kiváló tervezési és gyártási tapasztalattal bíró csapat áll, mely a vevőinek nyújtott teljes körű, minőségi szolgáltatást helyezi előtérbe.

Partnereink és nemzetközileg is elismert beszállítóink kiválasztásakor alapvető szempont volt a miénkhez hasonló szemlélet, pontosság, megbízhatóság, szakmai, és műszaki háttér, tapasztalat, a termékek korszerűsége, magas színvonala. Így gondos piacelemzést és hosszas tárgyalásokat követően választottuk ki Őket.

Kizárólag olyan bútorokat kínálunk Neked, melynek minősége, tetszetőssége, műszaki tartalma emeli a lakás komfortját, javítja az életminőséget és egyúttal egy olyan életérzést nyújt, mely hozzád és családodhoz a legközelebb áll, melyet szeretnél megvalósítani, érezni, saját házadnál, lakásodnál.

Minőség és garancia

A kiváló minőségű alapanyagok felhasználása mellett elkötelezettek vagyunk a magas színvonalú munka iránt. Az általunk forgalmazott bútorokra típustól függően 3-5 év garanciát biztosítunk.

Kérj árajánlatot tőlünk egyedi bútorgyártásra!