Beltéri ajtók

Beltéri ajtók

Termékpalettánk kiegészült a beltéri ajtó családokkal, mely a homlokzatát formáló kültéri nyílászárók mellett lakásbensődnek meghatározó elemévé válhat.
A beltéri faajtók változatos kialakításnak köszönhetően a Dotra General kínálatában mindenki találhat ízlésének megfelelőt, de igény szerint egyedi elképzeléseket is megvalósítunk.

Válogass beltéri ajtók hihetetlen forma, stílus és felület választékában! 
Prémium minőségben, egyedi méretekben is!

Profi szakembereink segítenek a minőségi végeredmény elérésében a beltéri ajtó megtervezésétől, kiválasztásától kezdve a beltéri ajtó méretezésén át, a pontos beépítésig minden fontos lépésben.

Dekor ajtók

A Dekor ajtó – a legolcsóbb project ajtó
A belépő kategóriát képviselő Dekorfóliás ajtók jelenleg a piac legkedvezőbb áru utólag szerelhető ajtói, ezért ilyen ajtóval leggyakrabban új építésű társasházakban találkozhatunk.

Előnyök:

A piac legolcsóbb utólag szerelhető beltéri ajtói
tele ajtók esetében rövid szállítási idő,
kiforrott, meglehetősen stabil gyártási minőség.


Laminált ajtók:

A CPL ajtó – egyedi méretek a legkedvezőbb áron. Közép kategóriába tartozó valós fát vagy mintát ábrázoló CPL felületű ajtó. Hihetetlen strapabíró, így garantáltan lakásod díszei maradnak tartós igénybevétel mellett is. Könnyen tisztítható, karc-, parázs-, ütés- és UV-álló felület, melyről akár gyermekeid rajzát is könnyedén eltávolíthatod. Ezeket az ajtókat a megrendelő nyílásméreteinek megfelelően egyedi méretben 6-8 hét alatt gyártjuk le. Teljes körű szolgáltatással az otthonodhoz illő stílusban, igényeid szerint.

Előnyök:

széles színválaszték ellenálló CPL felület
csillogásmentes felület élethű famintázatú felületek
alapáras egyedi méretek
lehetőség teljesen egyedi dizájnra, egyedi kivitelre
Választható ajtó lapszerkezet: könnyített vagy tömör.

Tömörfa ajtók

A bútor minőségű ajtóink a lakberendezés szerves része, ezért számos fafajtából, a kiegészítő elemek széles választékával, egyedi ötletekkel fűszerezve tudjuk elkészíteni álmaid beltéri ajtóját. Anyagukat tekintve természetes csomós, hossztoldott és csomómentes kivitelben, egy rétegű vagy 3 rétegben ragasztott fenyőből vagy keményfából készítjük.

Az utólag szerelhető ajtótok 70 mm széles borítással készül és egyedi gyártásban akár 90 cm falvastagságot is át tud fogni. Minden tok gumitömítéssel van ellátva, amely igazodik az ajtó színéhez. Üvegezés esetén az üveg fajtája tetszőlegesen választható. A klasszikus, rusztikus, vagy modernebb kivitelű ajtók széles palettája megtalálható kínálatunkban.

Termékeink kiemelkedően magas minőségét biztosítja a szigorú technológiai előírások betartása, minőségi és szakszerű felületkezelése.